Automatisering i datacentre og skyen

Automatisering er et relevant tema, når det drejer sig om at holde styr på et dynamisk trusselsbillede, hvor den generelle trend er, at der ikke er tale om mindre grupper af hackere, men en velorganiseret industri, som baserer sig på AI og automatisering. I arbejdet med Cyber Security er teknologi, infrastruktur og behov for dynamiske platforme mere relevant end nogensinde.

På Lunch & Laern fredag den. 28.6 på Varna palæet kl. 10-14 vil vi gå i dybden med, hvordan automatisering kan bringe værdi til din forretning.  Vi glæder os til at vise dig det sidste nye løsninger fra to stærke producenter porteføljer suppleret med live-demo. Vi slutter af med en fredagsøl i godt selskab.

 

PaloAlto/Demisto

Hør hvordan man integrerer orkestrering, incident management og interaktiv investigering i et samlet workflow og se hvordan du kan bygge en solid og fremtidssikret process, som sikre kvalitet og reducerer den tid du bruger (MTTR) og giver  øget produktivitet til analytikerne.

PaloAlto Networks købte for nogle måneder siden Demisto som er førende inden for automatisering, orkestrering og automatiseret response (SOAR). Opkøbet styrker PaloAlto’s sikkerhedplatform som allerede i dag er åben og tilgængelig.

Hør PaloAlto’s visioner med opkøbet og se en live demo af hvordan Demisto anvendes.

 AlgoSec

AlgoSecs kunder har gennem mange år optimeret og automatiseret arbejdet med deres sikkerhedspolitikker i store og komplekse IT netværk. Der skabes fuld visibilitet og automatiserede processer i netværk med mange og forskellige firewalls både i Public & Private Cloud og traditionelle datacentre. Nu benytter kunderne også AlgoSec til at mappe deres mange applikationers connectivitet og dermed engageres virksomhedens service-ejere også i arbejdet med IT sikkerhed.

I dette indlæg vises en række use cases fra store danske virksomheders løsninger, hvor de har kortlagt deres applikationer, flyttet services til Cloud og samtidig fået optimal visibiliet og kontrol.


Agenda kl. 10-14

Kaffe og velkomst v. SecureLink

AlgoSec: Mikkel Børve og Joachim Malmquist

Palo Alto Demisto: Patrick Bayle

Frokost og afrunding


Tilmelding:

Tilmeld dig via [email protected]