SecureLink Breakfast Session: IT sikkerhet som skytjeneste

Velkommen til SecureLink Breakfast Session onsdag 12. juni. Sammen med vår partner Check Point byr vi på en god frokost og faglig input i våre lokaler på Lysaker Torg. Tema er IT sikkerhet som skytjeneste. Flere organisasjoner har valgt en «sky først» strategi for sine IT-tjenester. Dette har medført endringer i lokal infrastruktur, så vel på hovedkontor som på avdelingskontor. Også infrastruktur tjenester som sikkerhet er i endring og behovet for skalerbarhet og fleksibilitet er økende.

Check Point Software Technologies lanserer derfor tjenesten Network Security as a Service (NSaaS) – markedsledende sikkerhet i skyen, integrert med eksisterende infrastruktur. Enkelt, fleksibelt, forutsigbart og sikkert.

NSaaS tjenesten er til enhver tid oppdatert med Check Point sine teknologier og byr på det ypperste av blokkering av cyber sikkerhets trusler, så vel kjente som ukjente. Gjennom integrasjon med ThreatCloud samles og deles informasjon om trusler i hele verden. På denne måten vil et pågående angrep et sted kunne preventivt blokkeres et annet sted før det potensielt finner sted. Som bruker av tjenesten vil du fortsatt ha full kontroll og synlighet på ditt eget sikkerhetsnivå og trusselbilde.

Program
08.30  Frokost
09.00  Velkommen og kort introduksjon. Thomas Kronen, Daglig Leder, SecureLink Norge.
09:30  IT sikkerhet som skytjeneste – NSaaS. Enkelt, fleksibelt og forutsigbart. Nils Ove Gamlem, Head of Technology, Check Point Norge.
10:50 Oppsummering og eventuelle spørsmål
11:00 Lunsj
12:00 Avslutning

Påmelding