Loading Events
This event has passed.

Årets IT-Sikkerhetskonferanse handler om sikkerhet innenfor de høyaktuelle temaene: Internett of Things, Big Data og kunstig intelligens (AI).

Vectra samarbeider med SecureLink. Matt Walmsley, EMEA Direktør, holder foredraget fra Vectra.

Matt Wamsley er en ettertraktet foredragsholder fra Storbritannia som skal gi oss en introduksjon til hvordan man generelt kan anvende AI for cybersikkerhet. I tillegg kan han fortelle litt om problem/ solution/ case study i forhold til Vectra. Les mer om Vectra her.

Matt har over 25 års erfaring med å hjelpe organisasjoner til å distribuere og sikre nettverksinfrastrukturen innad i bedriften etter å ha jobbet i en rekke konsulentenfirmaer. Han har også hatt tekniske markedsroller for globale teknologibedrifter som Endace, Hewlett Packard og 3Com. Matt er en selvbetjent “network guy” som kom til Vectra med et oppdrag for å hjelpe organisasjoner til å forandre sine sikkerhetsresponsegenskaper ved å bruke AI-drevne avanserte og automatiserte løsninger for å oppdage trusler og  forbedre  sikkerhetsaspektet. Matt er basert i Storbritannia, og har en mastergrad i bedriftsøkonomi.

Les mer: https://www.digin.no/sikkerhetskonferansen-2018/