Loading Events
This event has passed.

SecureLink är stolta över att kunna presentera våra tjänster Security Maturity Assessment (SMA) samt Cloud Maturity Assessment (CMA).

Grundaren till hela konceptet, Konrad Pawelec, kommer till oss denna dag från SecureLink UK. Han har utvecklat denna metod under flera år och det ligger mycket arbete bakom frågorna och framförallt analysen av svaren. SecureLink har fram till idag genomfört fler än 100 SMA analyser.

SMA
Ger dig och din organisation en analys av nuläget på er IT-säkerhet samt rekommendationer om luckor, svagheter och risker. En SMA ger även information om hur Er organisation står sig gentemot den bransch ni är verksamma inom samt företag med liknande storlek. Målet är att kunna ta fram en fokuserad plan för att höja ert skydd mot de cyberhot som finns nu och i framtiden.

En SMA hjälper er förstå ert nuläge och ger er en tydlig och prioriterad plan över hur ni bäst nyttjar er IT-säkerhetsbudget för personer, processer samt teknologi.

CMA
Är er organisation redo att flytta ut plattformar och applikationer till molnet?

Genomförandet av en CMA kommer hjälpa er med flytten till molnet på bästa sätt och tidigt förstå och kunna planera för skillnaderna i exempelvis administration och säkerhetsarkitektur.

Anmälan
Mejla sew@securelink.net

Inkludera information om eventuella allergier i mejlet.